Geräte und Zubehör
Salat med brune ris og ørred
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand1100 g
-
havsalt2 tsk
-
ris, brune skyllet300 g
-
fersk ørredfilet, uden skind udbenet250 g
-
honning40 g
-
dijonsennep20 g
-
grov sennep20 g
-
æblecidereddike40 g
-
vindruekerneolie80 g
-
rucola200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
21 g
Brennwert
2436 kJ /
581 kcal
Fett
25.8 g
Kohlenhydrate
64.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Super salater
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen