Geräte und Zubehör
Caribbean carrot cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
20 portions
Zutaten
Cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
carrots cut into pieces300 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark brown sugar100 g
-
plain flour220 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
salt1 pinch
-
canned pineapple pieces drained275 g
-
desiccated coconut plus extra for decorating80 g
-
walnuts or pecan nuts, cut into halves, plus extra for decorating100 g
Cream cheese frosting
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
butter cut into pieces180 g
-
pure icing sugar230 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
171 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
856.4 kJ /
203.9 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Brown sugar kumara cake
1 Std. 25 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Buttermilk scones
35 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min