Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vinegreta Xeres caramelizată
- 250 g zahăr brut de trestie
- 100 g oțet de Xeres
- 100 g vin de Xeres, sec
- 2 prize sare, sau după gust
- 1 priză piper negru măcinat, sau după gust
- 60 g ulei de măsline extravirgin
- 1000 g apă
- 50 g oțet alb
Salata de căpșune
- 50 g migdale afumate (vezi recomandări)
-
200
g brânză feta daneză, tăiată bucăți (vezi recomandări)
oder 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți - 60 g spanac tânăr, proaspăt
- 250 g căpșune, tăiate jumătăți
- 90 g șuncă de Parma, tăiată bucăți (3 cm - vezi recomandări)
- 2 fire busuioc proaspăt, doar frunzele
- 2 prize piper negru măcinat, pentru asezonat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2896.9 kJ / 689.7 kcal
- Eiweiß
- 18.6 g
- Kohlenhydrate
- 66.1 g
- Fett
- 36.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.4 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
- Natrium
- 1069.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Punch mexican cu rozmarin
Keine Bewertungen
Margarita cu cocos
Keine Bewertungen
Vin spumant cu lămâie
Keine Bewertungen
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Keine Bewertungen
Milkshake cu caramel miso
20 min
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Supă marocană picantă de linte
Keine Bewertungen
Supă cremoasă de roșii
Keine Bewertungen
Pahare cu somon și andive
Keine Bewertungen
Salată de alac și pui
1h 15min
Gazpacho
1h 15min