Geräte und Zubehör
Enkel kalkunsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
stekesaft fra stekt kalkun
-
speltmelhvetemel2 ss
-
kyllingkraft eller kalkunkraft, varm750 g
-
Marsala vin, tørr (optional)20 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
588 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
117 kJ /
28 kcal
Fett
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Jul med Thermomix®
20 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bulgurhvete
No ratings
Irsk potetmos
No ratings
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
No ratings
Tandoori kyllingwraps
No ratings
Kjøttpaier med rosmarin
No ratings
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 h 35 min
Risskive med røkelaks
No ratings
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
No ratings
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
No ratings
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min