Geräte und Zubehör
Orange curry dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
380 g
Zutaten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 380 g
Natrium
1389.5 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Fett
201.3 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
35.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Almond and pear tart
40 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 Std.
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Zucchini and Ginger Marmalade
40 Min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Kvass fermented beetroot salad
168 Std. 15 Min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Almond pastry
25 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min