Geräte und Zubehör
Ombré cake
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 4 Std.
20 portions
Zutaten
Syrup
-
caster sugar100 g
-
lime zest only, no white pith1
-
gin120 g
-
juniper berries crushed10
-
tonic water80 g
-
lime juice only1
Four cake layers
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease445 g
-
caster sugar400 g
-
eggs room temperature8
-
milk4 tbsp
-
self-raising flour440 g
-
natural green food colouring
Butter icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces500 g
-
icing sugar700 g
-
milk1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
natural green food colouring
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
341 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
2886.8 kJ /
687.3 kcal
Fett
42.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
27 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
Keine Bewertungen
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12 Std.
Ghost biscuits
1 Std. 15 Min
Churros
40 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min