Geräte und Zubehör
Sous-vide octopussalade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 8 Std.
4 portie
Zutaten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
594 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
1177 kJ /
281 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Hornazo
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen