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Caramel Doughnuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 4 Std.
15 pieces
Zutaten
Caramel
-
sugar250 g
-
honey8 g
-
butter cold40 g
-
cream min 30% fat165 g
-
water1045 g
-
lemon juice (see tip)1 ½ tsp
-
vinegar1 tbsp
Doughnuts
-
dried yeast10 g
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manitoba flour280 g
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milk130 g
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egg1
-
brown sugar25 g
-
butter25 g
-
salt1 tsp
-
vanilla pod seeds only1
-
hazelnuts chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
142 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
708 kJ /
169 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
26 g
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Sweet baking with caramel
5 Rezepte
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