Geräte und Zubehör
Fruity Pulled Pork
Zubereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)800 g
-
smoked paprika1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions cut in wedges150 g
-
barbecue sauce (see tip)300 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
pineapple juiceapple juice250 g
-
beef brothbeef jus250 g
-
cider vinegar25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
43 g
Brennwert
2220 kJ /
531 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie Potato Salad
1 Std. 30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 Std.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Simple Turkey Gravy
25 Min