Geräte und Zubehör
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
5087.9 mg
Eiweiß
95.8 g
Brennwert
6959.2 kJ /
1657 kcal
Fett
40 g
Ballaststoffe
11.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
218.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Spaghetti carbonara
35 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min