Geräte und Zubehör
Meat stock paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
1 Complete recipe
Zutaten
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Complete recipe
Brennwert
2754 kJ /
658 kcal
Eiweiß
59 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
38 g
Ballaststoffe
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Floating islands
40 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Whipped cream
10 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Chicken stock paste
45 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Fruit nectar
10 Min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min