Spinach and Olive Focaccia

Spinach and Olive Focaccia

4.5 22 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil divided, plus extra to serve
    4 oz
  • pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice
    3 - 4 oz
  • water
    13 ½ oz
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • bread flour
    22 oz
  • active dry yeast
    5 tsp
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • sea salt flakes
    1 heaping tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 582.9 kcal / 2438.6 kJ
Eiweiß 14.5 g
Fett 23.2 g
Kohlenhydrate 78.9 g
Ballaststoffe 4.6 g
gesättigte Fettsäuren 3.8 g
Natrium 1101.4 mg

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