Geräte und Zubehör
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
36 pieces
Zutaten
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (optional) to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
4 g
Brennwert
665 kJ /
159 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
CharlestonSavor the South
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Vegan Butter Spread
5 Std. 10 Min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Herbed Spiral Rolls
35 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Cheese Biscuits
20 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Beet Hummus
20 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Maple Sweet Potato Quiche
2 Std. 10 Min