
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak damak tadına göre
- 60 g soğan ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 150 g taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
- 150 g kültür mantarı dörde bölünmüş
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- ½ - 1 tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 480 g su
- 200 g krema
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)
- 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
- 70 g kiraz domates dörde bölünmüş
- 16 adet fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 533 kcal / 2233 kJ
- Eiweiß
- 30 g
- Fett
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Ballaststoffe
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Sabayon
15 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Orman Kebabı
1 Std.