Geräte und Zubehör
Patlıcan Beğendi
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
patlıcan (kemer patlıcanı)2500 g
-
süt300 g
-
tereyağı oda sıcaklığında50 g
-
un40 g
-
tuz1 ½ tk
-
muskat½ tk
-
peynir (ör. kaşar, gouda veya mozzarella), rendelenmiş (bk. Öneriler)160 - 200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porsiyon
Eiweiß
87 g
Brennwert
6882 kJ /
1645 kcal
Fett
96 g
Kohlenhydrate
109 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Harissa
25 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Ali Nazik
1 Std. 10 Min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min