Geräte und Zubehör
Kaymaklı Kuymak
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
tereyağı (küp küp kesilmiş 2 cm), bk. Öneriler150 g
-
mısır unu (bk. Öneriler)65 g
-
su oda sıcaklığında300 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
peynir (kolot peyniri), parçalara bölünmüş (2 cm)250 g
-
kaymak50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1342.2 kJ /
320.6 kcal
Fett
24.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Portakallı Krema ve Bitter Çikolatalı Krokanbush (Croquembouche)
Keine Bewertungen
Höşmerim
3 Std. 20 Min
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 Min
Pratik Çilekli Dondurma
20 Min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 Min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
15 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Sütlü Türk Kahvesi
5 Min
Kahveli Şekerleme
25 Min
Tavuklu Keşkek
1 Std. 20 Min
Cennet Çorbası
40 Min
Sultan Lokumu
40 Min