Geräte und Zubehör
Kaymaklı Kuymak
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
tereyağı (küp küp kesilmiş 2 cm), bk. Öneriler150 g
-
mısır unu (bk. Öneriler)65 g
-
su oda sıcaklığında300 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
peynir (kolot peyniri), parçalara bölünmüş (2 cm)250 g
-
kaymak50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1342.2 kJ /
320.6 kcal
Fett
24.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cennet Çorbası
40 Min
Un Helvası
45 Min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Tonkatsu Sos
Keine Bewertungen
Menemen (Konserve Domatesli)
25 Min
Trileçe
6 Std. 55 Min
Sütlü Türk Kahvesi
5 Min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Etsiz Çiğ Köfte
50 Min
Menemen (Taze Domatesli)
30 Min