Geräte und Zubehör
Japanese Strawberry Shortcake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1635.9 kJ /
391 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
32.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Egg Tarts
50 Min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 Std. 20 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Killer Toast
2 Std.
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 Std.
Butter Cake
1 Std.