Geräte und Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min