Geräte und Zubehör
Easy Satay Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Satay sauce
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
Tamari sauce2 Tbsp
-
tamarind pulp1 Tbsp
-
oyster sauce2 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
coconut cream270 g
-
peanut butter (see tip)60 g
Chicken, rice and vegetables
-
jasmine rice400 g
-
water1200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
carrots cut in thin strips100 g
-
tenderstem broccoli cut in thirds100 g
-
cauliflower cut in small florets (3 cm)100 g
-
red pepper cut in thin strips50 g
-
brown onion cut in thin wedges50 g
-
sugar snap peas trimmed and cut in halves80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25.8 g
Brennwert
2689 kJ /
640 kcal
Fett
31.2 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
QUICK AND EASY MEALS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Korma
40 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Easy satay chicken
40 Min
Seafood Laksa
25 Min
Circassian Chicken
2 Std.
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Cashew Chicken
45 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.