Geräte und Zubehör
Basisbouillon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Eiweiß
10.55 g
Brennwert
363 kJ /
87 kcal
Fett
1.97 g
Ballaststoffe
1.36 g
Kohlenhydrate
6.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Skelethoofden
5 Std.
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Basis kippenbouillon
35 Min
Groentensoep
35 Min