Geräte und Zubehör
Easy Satay Chicken
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Satay Sauce
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ginger, fresh root peeled (approx. 1 oz)3 in.
-
garlic cloves5
-
fresh chilies seeds removed if preferred, to taste (e.g. serrano)1 - 2
-
tamari sauce2 tbsp
-
tamarind pulp1 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
coconut cream13 - 14 oz
-
peanut butter2 oz
Chicken, Rice and Vegetables
-
jasmine rice14 oz
-
water35 oz
-
chicken thighs skinless, boneless, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)24 oz
-
carrots cut into thin strips3 ½ oz
-
broccolini cut into thirds3 ½ oz
-
cauliflower cut into small florets (1¼ in.)3 ½ oz
-
red bell pepper cut into thin strips2 oz
-
yellow onion cut into thin wedges2 oz
-
sugar snap peas trimmed and halved3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
632.4 mg
Eiweiß
30.8 g
Brennwert
3451 kJ /
824.8 kcal
Fett
46.8 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
25.9 g
Kohlenhydrate
73.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Weekend Meals
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Garam Masala
50 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Boston Baked Beans
4 Std.
Greek Style Pork Stew
50 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min