French Omelet for Two

5.0 2 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions

Zutaten

  • Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)
    4 oz
    4 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • yellow onion
    2 oz
  • garlic clove (optional)
    1 - 2
  • red bell pepper
    2 oz
  • button mushrooms sliced
    2 oz
  • ham diced (approx. ¼ in.)
    4 oz
  • tomatoes diced (approx. ¼ in.)
    2 oz
  • olive oil
    1 oz
  • large eggs
    6
  • whole milk
    2 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • water
    17 ½ oz
  • fresh chives chopped to garnish
  • avocado sliced, to garnish
  • cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
    4 stalks

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 798.1 mg
Eiweiß 25.5 g
Brennwert 1582.5 kJ / 378.3 kcal
Fett 28 g
Ballaststoffe 1.3 g
gesättigte Fettsäuren 10.5 g
Kohlenhydrate 5.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen