Geräte und Zubehör
Vegetable Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut into pieces (1¼ in.)60 g
-
celery cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces255 g
-
onions halved100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
zucchini cut into pieces155 g
-
garlic clove1
-
mushroom, fresh60 g
-
bay leaf, dried (optional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
parsley, fresh4 sprigs
-
salt, coarse130 g
-
30 g waterwhite wine, dry30 g
-
olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
8463.1 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
328.4 kJ /
78.5 kcal
Fett
2.9 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24 Std. 10 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Baking powder
5 Min
Feijoa celebration cake
1 Std. 30 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Vanilla Syrup
40 Min
Vanilla Puff Slice
7 Std. 20 Min
Fruit and nut muesli
10 Min