Geräte und Zubehör
Bol Proteinli Muzlu Kek
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
12 dilim
Zutaten
-
ayçiçek yağı kalıbı yağlamak için
-
muz parçalara bölünmüş (yakl. 4-5 muz)340 g
-
lor peyniri az yağlı110 g
-
şeker damak tadına göre80 - 85 g
-
bal50 - 55 g
-
yumurta2
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
un145 g
-
protein tozu55 g
-
kabartma tozu2 tk
-
karbonat½ tk
-
toz tarçın1 tk
-
tuz1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
189 mg
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
625.9 kJ /
149.6 kcal
Fett
1.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Alternatif Kahvaltılar
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1 Std. 30 Min
Glütensiz Kuru Pastalar
3 Std.
Buharda Pişmiş Tarçınlı Çörekler
50 Min
Glütensiz Damla Çikolatalı Kurabiye
1 Std. 35 Min
Biberli Bonfile Küpleri
30 Min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15 Min
Vişne ve Kefirli İçecek
5 Min
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Keine Bewertungen
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10 Min
Kereviz Saplı Shot
5 Min
Haşhaşlı Ponçik
1 Std. 30 Min
Napoliten Pizza
9 Std.