New England Clam Chowder

4.2 110 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

  • yellow onions quartered
    9 oz
  • celery cut into pieces
    4 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • bacon cut into pieces (¼ in.)
    4 oz
  • floury potatoes cubed (½ in.), divided
    22 oz
  • canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)
    19 - 20 oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • whole milk
    8 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1274.3 mg
Eiweiß 43.1 g
Brennwert 2304.9 kJ / 550.9 kcal
Fett 21.4 g
Ballaststoffe 5.1 g
gesättigte Fettsäuren 8.9 g
Kohlenhydrate 45.6 g

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