
Geräte und Zubehör
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (optional)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
354.9 kcal /
1484.7 kJ
Eiweiß
35.7 g
Fett
9.5 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Natrium
341.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sangria
10 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Barley and Tomato Salad
45 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Tofu Stew
30 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min