Geräte und Zubehör
Kuru Cacık (Tzatziki)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
salatalık kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış (soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış hali 350 g), parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
tuz1 ¼ tk
-
diş sarımsak1
-
dereotu yaprağı10 g
-
zeytinyağı20 g
-
350 g yoğurtsüzme yoğurt350 g
-
4 tk sirkelimon suyu (optional)4 tk
-
karabiber¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
766.1 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
543.8 kJ /
130 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Çilekli Yulaf Lapası
20 Min
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 Min
Patates Püresi
40 Min
Krema Soslu, Yaz Meyveli Crumble
1 Std. 10 Min
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
5 Min
Meyveli Tarçınlı Vegan Porridge
Keine Bewertungen
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 Min
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Ispanaklı Beyaz Pizza
1 Std. 30 Min
Cacık
15 Min
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20 Min