Geräte und Zubehör
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
16 portions
Zutaten
Lemon curd
-
white sugar85 g
-
lemon peel only, no white pith10 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
eggs2
-
unsalted butter cut into pieces50 g
Puff pastry tartlets
-
egg1
-
milk1 tbsp
-
puff pastry (see Tip)3 sheets
-
white sugar to sprinkle1 - 1 ½ tbsp
Assembly
-
nectarines ripe, unpeeled, trimmed and cut in halve, stones removed5 - 6
-
mascarpone cheese250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh mint leaves to decorate
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, to decorate2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
198.7 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
1833 kJ /
438.1 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Keine Bewertungen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Croquembouche
Keine Bewertungen
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Mashed potatoes
40 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Satay sauce
15 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.