Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Lemonade
5 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 Std.
Orange and Pear Pavlova
5 Std.
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 Std. 15 Min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Salmorejo
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 Std. 15 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min