Number Cake
TM6 TM5

Number Cake

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Icing

  • 250 g sugar
  • 50 g heavy cream, 35% fat
  • 180 g white chocolate for cooking, small pieces or callets
  • 50 g unsalted butter cut in pieces, room temperature
  • 100 g mascarpone

Whipped Cream

  • 400 g heavy cream, 35% fat chilled
  • 15 g stabilizer for whipping cream

Cake and Decoration

  • 250 g unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
  • 350 g all-purpose flour plus extra to dust
  • 150 g sugar
  • 100 g brown sugar
  • 1 ½ tsp vanilla extract, natural
  • 6 large eggs
  • 200 g whole milk
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp salt
  • 500 g mixed fruits, fresh to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
568.4 kcal / 2378.1 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Natrium
104 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte