Geräte und Zubehör
Number Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 Min
Pumpkin Spice Chai
15 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Keine Bewertungen
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 Std. 20 Min
Quinoa biscuits
1 Std.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min