Geräte und Zubehör
Number Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 40 Min
Roasted Chicken with Vegetables
Keine Bewertungen
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Classic Pancakes
50 Min
Two Pound Apple Pie
1 Std. 25 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Green Spelt Bread Patties
1 Std. 10 Min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 Std. 15 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Brownie Brittle
40 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.