Geräte und Zubehör
Number Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Neapolitan Pizza
Keine Bewertungen
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 Std. 30 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 Min
Crispy Rice Chocolate Hearts
25 Min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1 Std. 20 Min
Orange Sugar Cookies
55 Min
Folded Herb Bread
Keine Bewertungen
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min