Geräte und Zubehör
Korean Fried Chicken
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, and thinly sliced½ in.
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings35 oz
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and thinly sliced½ in.
-
light brown sugar1 ½ oz
-
rice vinegar2 oz
-
honey2 oz
-
Korean chili paste (gochujang) to taste1 - 2 oz
-
ketchup1 oz
-
soy sauce, dark½ oz
-
sesame oil½ oz
-
oil for deep frying
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1903.5 mg
Eiweiß
48.6 g
Brennwert
3116 kJ /
744.7 kcal
Fett
38.7 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Lasagna Bolognese
3 Std.
Jersey Beef
30 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Southern Fried Chicken
50 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Steak au Poivre
20 Min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min