Korean Fried Chicken
TM6 TM5

Korean Fried Chicken

4.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

Chicken

  • 2 garlic cloves
  • ½ in. fresh ginger peeled, and thinly sliced
  • 2 ½ oz all-purpose flour
  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 35 oz chicken wings

Sauce

  • 5 garlic cloves
  • ½ in. fresh ginger peeled and thinly sliced
  • 1 ½ oz light brown sugar
  • 2 oz rice vinegar
  • 2 oz honey
  • 1 - 2 oz Korean chili paste (gochujang) to taste
  • 1 oz ketchup
  • ½ oz soy sauce, dark
  • ½ oz sesame oil
  • oil for deep frying
  • 1 tbsp sesame seeds to garnish
  • 2 green onions thinly sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
744.7 kcal / 3116 kJ
Eiweiß
48.6 g
Fett
38.7 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Natrium
1903.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte