Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Eiweiß
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 1.6 g
- Fett
- 5.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.7 g
- Ballaststoffe
- 0.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cartofi cu sos de iaurt
40 min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50 min
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Keine Bewertungen
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40 min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Keine Bewertungen
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 min
Pate de ciuperci
1h 30min
Sirop auriu
Keine Bewertungen
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 min
Paste cu legume
45 min
Lapte condensat îndulcit
Keine Bewertungen