Geräte und Zubehör
Gluten Free Pancakes and Waffles
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Pancakes
-
unsalted butter plus extra to fry2 oz
-
whole milk (see Tip)10 - 15 oz
-
large eggs2
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
psyllium husk powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
214.7 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
553 kJ /
132.2 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
16.1 g
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8 Rezepte
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