Geräte und Zubehör
Traditionell österrikisk gulasch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
4 portioner
Zutaten
-
grytbitar av nötkött i bitar (3 cm)600 g
-
senap20 g
-
lök i 8-10 klyftor350 g
-
smör30 g
-
tomatpuré20 g
-
vitlöksklyftor efter smak, halverade1 - 2
-
paprikapulver3 teskedar
-
salt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
¼ tesked hot paprikapulvermalen cayennepeppar¼ tesked
-
torkad oreganotorkad mejram1 tesked
-
½ tesked köttbuljongpasta, hemlagadköttbuljongtärning (för 0.5 l) smulad½
-
vatten200 g
-
rödvin (optional)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
32 g
Brennwert
1483 kJ /
354 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Pas d’évaluation
Beef Wellington med rödvinssås
Pas d’évaluation
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Pas d’évaluation
Kyckling Katsu Curry med ris
Pas d’évaluation
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Pas d’évaluation
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Pas d’évaluation
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Pas d’évaluation
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Pas d’évaluation
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min