Geräte und Zubehör
Meat Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
58531.4 mg
Eiweiß
76.7 g
Brennwert
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
19.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
57.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Durian Snowskin Mooncake
Keine Bewertungen
Sayur Asem
Keine Bewertungen
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Japanese ramen noodles
1 Std.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Basic bread dough
5 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 Min