Ceviz ve Havuçlu Ekmek
TM6 TM5

Ceviz ve Havuçlu Ekmek

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
  • 150 g buğday
  • 2 tk ekmek baharatı karışımı, (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu) (optional)
  • 100 g havuç, küçük parçalara bölünmüş
  • 20 g taze maya, ufalanmış
  • 350 g tam buğday unu
  • 100 g ceviz
  • 320 g su
  • 1 yk elma sirkesi
  • 1 ½ tk tuz

Nährwerte
pro 1 dilim
Brennwert
706.7 kJ / 168.9 kcal
Eiweiß
5.1 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Fett
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Ballaststoffe
2.9 g
Natrium
239.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte