Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g ulei vegetal
oder ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
oder 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari -
250
g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
oder piept de pui, fără piele și fără os, tăiat cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Nährwerte
- pro 250 grame
- Brennwert
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiweiß
- 59 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 22 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoffe
- 0.2 g
- Natrium
- 167 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 Min
Tocăniță de pui, cu roșii și busuioc
35min
Fleică de porc cu ceapă verde
1h 10min
Salată de castraveți cu mărar și dressing de smântână
10min
Paste cu Ragout de legume
45min
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25min
Lipii rapide
20 Min
Pui basc
1h 10min
Piure de cartofi
50 Min