Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 linguriță oțet din cidru de mere
- 2 - 4 lingurițe sare, plus după gust
- 1400 g apă
- 50 g morcovi, tăiați în bucăți
- 70 g țelină rădăcină, tăiată în bucăți (vezi recomandări)
- 30 g praz, doar părțile albe, tăiate în bucăți
- 4 - 5 aripioare de pui
- 2 foi de dafin, uscate
- 5 piper negru boabe
- 2 ienibahar boabe
- 200 g fidea
- piper negru măcinat, după gust
- pătrunjel verde, doar frunzele, tocate, pentru ornat (vezi recomandări)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1665.8 kJ / 396.6 kcal
- Eiweiß
- 22.2 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 17.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.2 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
- Natrium
- 2300.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Paste cu Ragout de legume
45min
Penne cu ton
30min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Keine Bewertungen
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Keine Bewertungen
Salată de paste cu salam
25 Min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40min
Submarine cu chifteluțe
55 min
Pui mediteranean cu bulgur
50min
Supă cu tăieței
1 Std. 30 Min
Clătite din cartofi rași
35min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min