Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g parmezan, tăiat bucăți
- 300 g carne tocată de vită, slabă
- 300 g carne tocată de porc, slabă
- 1 linguriță oregano uscat
- 1 - 2 lingurițe sare
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 3 căței de usturoi, tăiați în jumătăți
- 20 g ulei de măsline
- 200 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mari
- 50 g vin roșu
- 800 g roșii cuburi, din conservă
- 50 g pastă de roșii
- 5 g zahăr
- Nährwerte
- pro 4 porții
- Brennwert
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiweiß
- 144 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 138 g
- gesättigte Fettsäuren
- 58 g
- Ballaststoffe
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternative Rezepte
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 godz. 45 min
Supă cu tăieței
1 godz. 30 min
Cocktail ”White Russian”
5 menit
Cod cu topping de măsline și pâine, cartofi și broccolini
40 dk
Gem de fructe de pădure
30 Min
Paste Amatriciana
Keine Bewertungen
Koeksisters
1sa
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min
Prăjitură Albinița / Claudia
2sa 30 dk
Gratin de crevete cu piper roșu
30 Min
Sarmale
1h 50min