Kompatible Versionen
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 320 g aluat pentru foitaj, gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt, cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine, descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiweiß
- 3.27 g
- Kohlenhydrate
- 35.46 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoffe
- 2.31 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 min
Unt Café de Paris
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Rulade mediteraneene de curcan
45 min
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40 min
Bundt în trei straturi
1 godz. 30 min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Brak ocen
Prăjitură cu morcovi, gătită la aburi
1h 35 min.
Conopidă și anghinare cu brânză, la cuptor
1 godz. 10 min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1h
Șalău cu spanac, linguine și Beurre blanc
35 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h