Spätzle with Mushroom Cream

Spätzle with Mushroom Cream

4.3 4 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • fine sea salt plus 1 tsp
    1 Tbsp
  • plain flour
    300 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water plus extra for cooking spätzle
    90 g
  • double cream
    300 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • furikake seasoning, homemade (optional)
    4 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 403.2 kcal / 1686.9 kJ
Eiweiß 11.7 g
Fett 12.7 g
Kohlenhydrate 59.2 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 7 g
Natrium 631.3 mg

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