Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g ulei de măsline
- 450 g ceapă roșie, jumătăți
- 80 g cuburi de bacon
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de pui
oder 1 cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l), fărâmițat - ½ lingură rasă ierburi de Provence, uscate
- 200 g vin roșu
- 100 g apă
- 500 g cartofi făinoși, cu coajă, tăiați în cuburi (3 cm)
- 4 - 5 pulpe de pui dezosate, fără piele (aprox. 550 g)
- 250 g ciuperci proaspete, sferturi
- 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat, pentru ornat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiweiß
- 31 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoffe
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fleică de porc cu ceapă verde
1sa 10 dk
Salată de morcovi rași
10min
Pui cu curry, rucola și ananas
35min
Friptură de pui umplut cu portocală și garnitură cu jambon
2h 5min
Pasta primavera
1h
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Keine Bewertungen
Flan cu rubarbă și vanilie
50min
Jeleuri cu vin spumant
2h 30min
Portocale în sirop de cuișoare
Keine Bewertungen
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Cottontail Collins cu morcov și măr
10min
Brunch est-european
Keine Bewertungen