Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Three Egg French Omelet
30 Min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 Min
Mango and ginger smoothie
5 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35 Min
Spiced hot cider
20 Min
Green mango shake
5 Min