Geräte und Zubehör
Potato Gratin
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces to fit in feeder1200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
whipping cream, to tastedouble cream400 - 500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
410.4 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
1514.1 kJ /
361.9 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Boiled Long Pasta
20 dk
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 dk
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 dk
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 dk
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 dk
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1sa 10 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Portuguese Bread (Pão de água)
3sa 30 dk
Mashed Potatoes (Peeler)
30 dk
Browned Onions (200 g)
25 dk