Geräte und Zubehör
Zucchini slice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
mixed salad leaves of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
224.6 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
13.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min