Blueberry breakfast buns
TM6 TM5

Blueberry breakfast buns

4.3 (33 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 110 g white sugar
  • 20 g fresh yeast or 2 tsp dried instant yeast
  • 2 eggs
  • 100 g full cream milk
  • 370 g baker's flour, plus extra for dusting
  • 50 g unsalted butter, softened
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch sea salt

Filling

  • 250 g fresh blueberries or frozen blueberries, thawed and dried with paper towel
  • 70 g white sugar
  • 30 g plain flour
  • 1 egg, lightly beaten, for brushing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
765 kJ / 182 kcal
Eiweiß
4.6 g
Kohlenhydrate
31.6 g
Fett
4 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Ballaststoffe
1.2 g
Natrium
27.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte