Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cepe galbene, tăiate în jumătăți
- 1 cățel de usturoi
- 20 g ulei vegetal
- ½ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonare
- 1 linguriță sare, plus pentru asezonare
- 800 g carne de porc fără os, medalioane (3 cm grosime)
- 150 g coniac
- 2 lingurițe piper verde, murat, scurs
- 600 g apă
- 2 lingurițe concentrat pastă la alegere
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 35 g amidon de porumb
- 5 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 250 g ciuperci champignon, proaspete
- 1 legătură cepșoară, feliată fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiweiß
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 8.8 g
- Fett
- 27 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13.5 g
- Ballaststoffe
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pho vietnamez de vită
Keine Bewertungen
Sunrise Margarita (fără alcool)
Keine Bewertungen
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Mai Tai
Keine Bewertungen
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Keine Bewertungen
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1h 15min
Supă cu tăiței
35 Min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 Min
Sparanghel sous-vide cu ouă poșate
1 Std. 20 Min
Supă de pui Pho, gătită lent
5h 20min
Mei condimentat, cu legume și ouă ochiuri
Keine Bewertungen