Geräte und Zubehör
Ratatuy
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş60 g
-
diş sarımsak1
-
zeytinyağı20 g
-
olgun domates küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)150 g
-
kırmızı biber küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
karışık kurutulmuş ot (ör. kekik, biberiye, mercanköşk, fesleğen, maydanoz)½ yk
-
tuz½ tk
-
taze toz karabiber1 tutam
-
patlıcan küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)150 g
-
kabak küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
593.7 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
640.9 kJ /
153.2 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Buharda Çikolatalı Kek
1 Std. 10 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min
İmam Bayıldı
1 Std.