Geräte und Zubehör
Lemon Pudding Souffles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
98.8 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
849 kJ /
202.9 kcal
Fett
4.4 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Citrus Crush
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 Min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 Min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1 Std. 40 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Steak Sauce
30 Min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Raspberry Jam
40 Min