Geräte und Zubehör
Pina Colada Layer Cake
Zubereitung 50 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Cake Batter
-
non-stick cooking spray
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 ¼ tsp
-
salt½ tsp
-
sugar11 ½ oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut milk6 oz
-
rum2 oz
-
unsweetened shredded coconut1 oz
Pineapple Filling
-
canned crushed pineapple drained20 oz
-
sugar2 oz
-
cornstarch1 tbsp
Frosting
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
confectioners sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut extract1 tsp
Assembly
-
fresh pineapple slices, to decorate
-
coconut flakes to decorate
-
pineapple (optional) crown, to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
313.9 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
3598 kJ /
860 kcal
Fett
46.4 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
29.8 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pineapple Passion
18 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35 Min
Tres Leches Cupcakes
45 Min
Peanut Butter and Jam Muffins
30 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Coconut Balls
30 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min